Persoonlijke coaching

De kleine en grote vragen van het leven. Coaching kan helpen.

Er zijn vele manieren om op zoek te gaan naar antwoorden op de vragen waar je mee worstelt.

Soms zijn de vragen klein. Waarom plof ik toch elke avond in de zetel, terwijl ik me zo had voorgenomen te gaan sporten / te strijken / een boek te lezen / …? Je kan daar zo kwaad over worden op jezelf, maar dat helpt niet.

Of – en dat is ééntje uit eigen ervaring – waarom rijd ik altijd toch dat tikje te snel, en stapel ik de boetes op?

Coaching kan je daarbij helpen. Het heeft mij geholpen.

De vragen kunnen ook groot zijn. Is dit nu wat het is, het leven? Hoe doe ik dat, in liefde samenleven? Hoe kan ik mijn passie en mijn werk verzoenen? Hoe word ik een goede/betere partner, ouder, werknemer, ondernemer, verantwoordelijke, …  

We worstelen er allemaal wel eens mee.

Je kan jezelf verliezen in werk of een andere verslaving, je leven een drastische andere wending geven, in therapie gaan, boeken lezen of bingewatchen, …

Je kan het ook anders aanpakken.

Een persoonlijk coachingtraject is even ingrijpend, en toekomstgericht. We verruimen je blik en exploreren mogelijkheden, zoekend naar alternatieve antwoorden op de vragen die je je stelt. Daar word je vrolijk van, ook al kan het best confronterend zijn om je blinde vlekken in de spiegel te zien en je patronen te ontrafelen.

Een persoonlijk coachingtraject is altijd op maat. Contacteer me voor een vrijblijvend intakegesprek, dan kijken we of het iets voor jou is.


Laten we samen antwoorden zoeken


%d bloggers liken dit: