Strategie

De weg voorwaarts.

Je weet waar je staat, als organisatie.

Je hebt de input van je bedrijfseconomische analyses, je kent je DNA dankzij de cultuurexploratie of op een andere manier, je kent de verwachte evolutie van je markt en je wil vooruit. Tijd om nieuwe doelstellingen te bepalen, een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan je verhaal.

Een goede strategie is een samenhangend, wervend verhaal. Je schrijft het met (een deel van) je medewerkers, of als management team. Een strategie schrijven is een proces waarin je verschillende stemmen op elkaar afstemt, waarin je een nieuwe samenhang zoekt.

Ik begeleid organisaties op dit traject met op maat gemaakte workshops waarin het pad tussen droom en daad stap voor stap duidelijk wordt. Ik breng de klassieke trukendoos mee – droom visualisaties, SWOT analyse, de golden circle van Sinek, value propositions, lean start-up technieken, en wat er verder ook maar nodig is om ideeën te genereren en concreet te maken.

We maken het proces zo dat het nauw aansluit bij jouw DNA als organisatie.

Graag houd ik ook de pen vast, en schrijf met jou het strategisch plan zelf – schrijven is per slot van rekening een van mijn passies.


Laten we dit verhaal samen schrijven.


%d bloggers liken dit: